Adăpostul „Grivei” din Oradea reia programul de adopţii Reviewed by CD on . Începând de azi, 18 iunie 2020, Adăpostul Grivei își reia activitatea cu publicul și totodată programul de adopții suspendat odată cu instituirea stării de urge Începând de azi, 18 iunie 2020, Adăpostul Grivei își reia activitatea cu publicul și totodată programul de adopții suspendat odată cu instituirea stării de urge Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Adăpostul „Grivei” din Oradea reia programul de adopţii

Adăpostul „Grivei” din Oradea reia programul de adopţii

Adăpostul „Grivei” din Oradea reia programul de adopţii

Începând de azi, 18 iunie 2020, Adăpostul Grivei își reia activitatea cu publicul și totodată programul de adopții suspendat odată cu instituirea stării de urgență. Programul de funcționare va fi de luni până vineri, între orele 10-18, iar sâmbătă, între orele 10-12. În zilele de duminică și sărbători legale, Adăpostul Grivei nu va avea program cu publicul.

De asemenea, începând de sâmbătă, 20 iunie 2020, la Adăpostul Grivei se reia Târgul de adopții săptămânal, iubitorii de animale fiind așteptați între orele 10-12 pentru a oferi un cămin unuia dintre cățeii abandonați găzduiți de adăpost. Cei care sunt interesați să adopte un patruped au această posibilitate și în cursul săptămânii, în zilele de luni și joi, între orele 10-18.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus