Adăpost pentru oamenii străzii din Oradea Reviewed by CD on . Pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de temperaturile scăzute, Administraţia Socială Comunitară Oradea, ca în fiecare an, ia măsuri în vederea protejării Pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de temperaturile scăzute, Administraţia Socială Comunitară Oradea, ca în fiecare an, ia măsuri în vederea protejării Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Adăpost pentru oamenii străzii din Oradea

Adăpost pentru oamenii străzii din Oradea

Adăpost pentru oamenii străzii din Oradea

Pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de temperaturile scăzute, Administraţia Socială Comunitară Oradea, ca în fiecare an, ia măsuri în vederea protejării persoanelor aflate în situaţii vulnerabile, pe perioada sezonului rece.

În noaptea dinspre 27 spre 28 februarie, un număr de 54 de oameni ai străzii au apelat la serviciile Adăpostului de Noapte.

Astfel, Adăpostul de Noapte situat pe str. J. Gutenberg nr. 8 pune la dispoziţia persoanelor fără adăpost, în această perioadă, când temperaturile extreme fac victime în toată ţara, cazare atât pe timp de noapte cât şi pe parcursul zilei. Aici persoanele fără adăpost primesc, pe lângă găzduire, ceai cald, haine groase, posibilitatea de a face un duş cald şi personal specializat în a avea grijă de acestea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus