Accident mortal produs în Sălard Reviewed by CD on . Duminică, 01 ianuarie, pompierii militari au intervenit pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe raza localității Sălard. La locul accidentului Duminică, 01 ianuarie, pompierii militari au intervenit pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe raza localității Sălard. La locul accidentului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Accident mortal produs în Sălard

Accident mortal produs în Sălard

Accident mortal produs în Sălard

Duminică, 01 ianuarie, pompierii militari au intervenit pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe raza localității Sălard.
La locul accidentului au fost mobilizate echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 și Gărzii Sălard cu autospeciale cu modul de descarcerare și echipaje de prim ajutor cu paramedici, autospeciala de descarcerare grea a Detașamentului 1, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanța tip C1 și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Echipajul de descarcerare a evacuat două persoane rămase captive în mașina avariată, predându-le echipajelor medicale și paramedicale ale SMURD. Din păcate, din cele patru victime implicate, trei se aflau în stop cardio-respirator.
În pofida eforturilor depuse de forțele de intervenție, din nefericire, două victime (o femeie și un bărbat) nu au mai putut fi salvate, medicii declarând decesul acestora.

Celelalte două victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea, dintre care una în stare critică.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus