Continuă proiectul reamenajării Dealului Ciuperca Reviewed by CD on . Primăria municipiului a elaborat un proiect european intitulat ”Dezvoltarea de habitate naturale de floră spontană și specii de arbori protejați pe Dealul Ciupe Primăria municipiului a elaborat un proiect european intitulat ”Dezvoltarea de habitate naturale de floră spontană și specii de arbori protejați pe Dealul Ciupe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Continuă proiectul reamenajării Dealului Ciuperca

Continuă proiectul reamenajării Dealului Ciuperca

Continuă proiectul reamenajării Dealului Ciuperca

Primăria municipiului a elaborat un proiect european intitulat ”Dezvoltarea de habitate naturale de floră spontană și specii de arbori protejați pe Dealul Ciuperca – Oradea și în Korosszegapati – Hajdu- Bihor”, proiect care are ca obiectiv ameliorarea terenului, stabilizarea versantului și reducerea riscului de alunecare a terenului pe dealul Ciuperca.

Valoarea totală a acestei investiții este de 1.942.304,41 euro, din care municipiului Oradea îi revin 1.722.253 euro, contribuția proprie fiind de 931.301,84 euro, adică 54,07 %.

Legat de acest proiect, primarul Ilie Bolojan a anunțat că Primăria Oradea intneționează să ia în folosință gratuită printr-un contract de comodat de la Episcopia Română Unită Cu Roma, Greco-Catolică, un teren în suprafață de 1.936 mp, în vederea reamenajării căii de acces la zona de agrement Dealul Ciuperca. Acest teren reprezintă de fapt zona pietonală de acces din strada Olteniei la pasarela peste calea ferată spre Dealul Ciuperca.

Folosința gratuită este pe o durată de 20 de ani, începând cu data semnării Procesului verbal de predare primire a amplasamentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus