Campania de curățenie de primăvară continuă la Oradea Reviewed by CD on . Campania de curățenie de primăvară continuă până săptămâna viitoare, urmând să se încheie vineri, 14 aprilie. Lucrările specifice sezonului constau în: adunat/c Campania de curățenie de primăvară continuă până săptămâna viitoare, urmând să se încheie vineri, 14 aprilie. Lucrările specifice sezonului constau în: adunat/c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Campania de curățenie de primăvară continuă la Oradea

Campania de curățenie de primăvară continuă la Oradea

Campania de curățenie de primăvară continuă la Oradea

Campania de curățenie de primăvară continuă până săptămâna viitoare, urmând să se încheie vineri, 14 aprilie.

Lucrările specifice sezonului constau în: adunat/colectat deșeuri de pe spațiile verzi și locurile de joacă, greblat frunze și crengi, măturat alei, platforme betonate/asfaltate și golit coșuri pentru deșeuri.

Scopul campaniei este igienizarea și întreținere a domeniului public din municipiul, aceasta adresându-se tuturor regiilor autonome, societăților comerciale, instituțiilor publice, asociațiilor de proprietari, dar și persoanelor fizice din oraș.

Acțiunea de igienizare a domeniului public vizează spațiile verzi, scuarurile și aliniamentele stradale aflate sub incidenta acordurilor cadru/contractelor subsecvente, respectiv a contractului de delegare a serviciului public de salubrizare în municipiul Oradea. În aceeași perioadă sunt propuse spre curățare/spălare/vopsire: indicatoarele de circulație, stâlpii de iluminat, băncile de odihnă din parcuri și echipamentele de joacă din oraș.

În această săptămână, acțiunea se desfășoară în zona 3 a orașului, respectiv în cartierele Ioșia, Ioșia Nord, Europa și Grigorescu, urmând ca săptămâna viitoare să se intervină în zona 4 (cartierele Nufărul, Velența, Dragoș Vodă, Tineretului).

Campania a început în 20 martie cu zona 1 (str. Republicii – str. Magheru, str. Piața București, str. Șirul Canonicilor, str. Făcliei – Silvaș), iar în perioada 27 – 31 martie a continuat cu zona 2 (cartierele Rogerius, Episcopia, Oncea și Olosig;

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus