Containerele anticaniculă cu aer condiționat, deschise pentru orădeni Reviewed by CD on . Meteorologii au emis cod galben de caniculă pentru Oradea și judeţul Bihor, unde se aşteaptă temperaturi chiar și de 40 de grade. Municipalitatea orădeană vine Meteorologii au emis cod galben de caniculă pentru Oradea și judeţul Bihor, unde se aşteaptă temperaturi chiar și de 40 de grade. Municipalitatea orădeană vine Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Containerele anticaniculă cu aer condiționat, deschise pentru orădeni

Containerele anticaniculă cu aer condiționat, deschise pentru orădeni

Containerele anticaniculă cu aer condiționat, deschise pentru orădeni

Meteorologii au emis cod galben de caniculă pentru Oradea și judeţul Bihor, unde se aşteaptă temperaturi chiar și de 40 de grade. Municipalitatea orădeană vine în sprijinul cetățenilor și asigură asistența medicală în cele trei containere amplasate pe raza orașului. 

Direcția de Asistență Socială Comunitară Oradea reaminteşte că pe raza orașului sunt amplasate trei containere anticaniculă: în Piața Cetate, în Piața Decebal și la Piața Rogerius (vizavi de BCR). Containerele sunt dotate cu aer condiţionat, apă potabilă rece, scaun, pat medicinal şi o masă, iar o asistentă medicală asigură zilnic, pe perioada caniculară, funcţionarea lor între orele 10.00 şi 18.00.  Aceasta este pregătită să ofere primul ajutor, iar în caz de urgențe va solicita ajutor specializat.

Containerele vor rămâne amplasate până la finalul verii, asistenţa medicală fiind asigurată, în funcție de atenționările meteo, în perioadele de caniculă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus