Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Duminică, 25 iulie a.c., la ora 22.30, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 48 d Duminică, 25 iulie a.c., la ora 22.30, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 48 d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Duminică, 25 iulie a.c., la ora 22.30, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la ora 08.10, pe drumul județean 764, în localitatea bihoreană Aștileu, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un localnic de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni, 26 iulie a.c., la ora 00.12, pe strada Lipovei din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, 25 iulie a.c., la ora 07.11, pe Calea Mareșal Alexandru Averescu din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din comuna Oșorhei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la ora 06.05, pe strada Oneștilor din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus