A 18-a ediție a festivalului ”Sărbătoarea Cartofului” de la Șinteu Reviewed by CD on . Duminică s-a desfășurat la Șinteu cea de-a 18-a ediție a festivalului ”Sărbătoarea Cartofului”, eveniment cultural și gastronomic de tradiție a comunității slov Duminică s-a desfășurat la Șinteu cea de-a 18-a ediție a festivalului ”Sărbătoarea Cartofului”, eveniment cultural și gastronomic de tradiție a comunității slov Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A 18-a ediție a festivalului ”Sărbătoarea Cartofului” de la Șinteu

A 18-a ediție a festivalului ”Sărbătoarea Cartofului” de la Șinteu

A 18-a ediție a festivalului ”Sărbătoarea Cartofului” de la Șinteu

Duminică s-a desfășurat la Șinteu cea de-a 18-a ediție a festivalului ”Sărbătoarea Cartofului”, eveniment cultural și gastronomic de tradiție a comunității slovace, dar și a Țării Bihorului.

Consiliului Județean Bihor, partener prin Centru Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii și Fundația Euroregională Bihor – Hajdú-Bihar a fost reprezentat de vicepreședintele Traian Bodea. În afară de concursurile obișnuite ale festivalului, noutatea a fost reprezentată că preparatele din cartofi au putut fi degustate gratuit, dar organizatorii au avut o inițiativă de natură caritabilă, pe masa cu bunătățile culinare s-a regăsit o cutie unde au putut fi donați bani pentru Spitalul Clinic ”Dr. Gavril Curteanu” – secția Oncologie și Hematologie pediatrică.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus