ISU Bihor recrutează candidați pentru concursul de admitere din ianuarie șa Școala de Subofițeri din Boldești Reviewed by CD on . Ministerul Afacerilor Interne organizează, în premieră, o sesiune de admitere, în ianuarie 2018, la școlile de agenți și subofițeri. Din cele 2.880 locuri scoas Ministerul Afacerilor Interne organizează, în premieră, o sesiune de admitere, în ianuarie 2018, la școlile de agenți și subofițeri. Din cele 2.880 locuri scoas Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ISU Bihor recrutează candidați pentru concursul de admitere din ianuarie șa Școala de Subofițeri din Boldești

ISU Bihor recrutează candidați pentru concursul de admitere din ianuarie șa Școala de Subofițeri din Boldești

ISU Bihor recrutează candidați pentru concursul de admitere din ianuarie șa Școala de Subofițeri din Boldești

Ministerul Afacerilor Interne organizează, în premieră, o sesiune de admitere, în ianuarie 2018, la școlile de agenți și subofițeri. Din cele 2.880 locuri scoase la concurs, 300 sunt alocate Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.
Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor recrutează candidaţi pentru a participa la concursul de admitere organizat în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, de către Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” din Boldeşti, judeţul Prahova.

Aceasta reprezintă o instituţie de învăţământ militar postliceal aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, ce pregătește personal pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă și recrutează exclusiv bărbaţi.

Procesul instructiv – educativ este învâțământ la zi, realizându-se pe parcursul unui an, structurat în 19 săptămâni de cursuri și 16 săptămâni de pregătire practică.

Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” din Boldeşti, oferă pentru admitere următoarele locuri:

• Subofiţer de pompier şi protecţie civilă = 275 locuri (din care 2 locuri pentru

etnia romă);

• Maistru militar auto = 25 locuri

În urma promovării examenului de absolvire se eliberează DIPLOMĂ DE GRAD și CERTIFICAT DE CALIFICARE PROFESIONALĂ NIVEL 5, conform calificărilor de “Subofiţer de pompier şi protecţie civilă” și de “Maistru militar auto”.

Înscrierea candidaților

Înscrierea candidaţilor domiciliați în județul Bihor se realizează la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, în municipiul Oradea, strada Avram Iancu, nr. 9, până la data de 05 decembrie 2017, în fiecare zi lucrătoare, iar termenul pentru depunerea dosarului de candidat este de 22.12.2017.

Concursul de admitere în Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, organizat în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, cuprinde probe eliminatorii (contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice) și proba de verificare a cunoștințelor.

Informații detaliate privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere sesiunea ianuarie 2018 vor fi postate în timp util pe site-ul școlii la adresa de internet www.scoaladepompieri.ro, inclusiv tematica și bibliografia concursului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor – Serviciul Resurse Umane, telefon 0259/411.212, 0259/411.213, interior 27136. Alte informații importante pentru candidați privind desfășurarea recrutării, vor fi postate în timp util la adresa de internet www.isubh.ro, la rubrica “Admitere”.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus