Vicecampioni naționali la Feeling Dance Reviewed by CD on . Vicecampioni naționali la Feeling DancePrimele două zile ale lunii martie au așezat cu mândrie în pieptul orădenilor un mărțișor dansant. Din cele peste 600 de Vicecampioni naționali la Feeling DancePrimele două zile ale lunii martie au așezat cu mândrie în pieptul orădenilor un mărțișor dansant. Din cele peste 600 de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vicecampioni naționali la Feeling Dance

Vicecampioni naționali la Feeling Dance

Vicecampioni naționali la Feeling Dance

Vicecampioni naționali la Feeling DancePrimele două zile ale lunii martie au așezat cu mândrie în pieptul orădenilor un mărțișor dansant. Din cele peste 600 de perechi participante la Campionatele Naționale de Dans Sportiv din Iași, s-a evidențiat remarcabila performanță a perechii mixte Magyar Milan – Presăcan Georgiana, reprezentând cluburile Feeling Dance Oradea și, respectiv, Dance Art Târgu-Mureș. După mai multe runde calificative în care au înfruntat 27 de perechi, sportivii s-au clasat pe a doua treaptă a podiumului la categoria „10-11 ani-Latino”. Această realizare reprezintă un progres imens pentru dansul orădean, având în vedere că, în anul precedent, la aceeaşi categorie de vârstă, perechile autohtone n-au izbutit nici măcar calificarea în sferturile de finală ale campionatului.
Din cele 7 perechi de sportivi aparținând cluburilor orădene Feeling Dance, Stephany Oradea și Stelele Dansului, care au reprezentat Oradea la Campionatene Naționale în acest an, o altă pereche finalistă, formată din Toth Aramis și Fazekas Sonia (Stephany Oradea), a obținut locul al IV-lea la categoria „6-9 ani-Latino”.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus