Valea lui Mihai: Acroșaj, pe fondul neacordării priorității de trecere. Reviewed by CD on . Miercuri, 12 septembrie a.c., la ora 05.45, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Valea lui Mihai, un bărbat de 41 de ani, din Valea lui Mihai, în timp ce conduc Miercuri, 12 septembrie a.c., la ora 05.45, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Valea lui Mihai, un bărbat de 41 de ani, din Valea lui Mihai, în timp ce conduc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Valea lui Mihai: Acroșaj, pe fondul neacordării priorității de trecere.

Valea lui Mihai: Acroșaj, pe fondul neacordării priorității de trecere.

Valea lui Mihai: Acroșaj, pe fondul neacordării priorității de trecere.

Miercuri, 12 septembrie a.c., la ora 05.45, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Valea lui Mihai, un bărbat de 41 de ani, din Valea lui Mihai, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea manevrei de pornire de pe acostamentul drumului și intrare pe D.N. 19, intrând în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar pe direcția Satu Mare – Oradea, de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare.

În urma accidentului rutier, cei doi conducători auto au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus