Un minor de 13 ani din Oradea a furat un autoturism Reviewed by CD on . Luni, 19 iunie a.c., la ora 10.43, poliţiştii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizați de un Luni, 19 iunie a.c., la ora 10.43, poliţiştii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizați de un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un minor de 13 ani din Oradea a furat un autoturism

Un minor de 13 ani din Oradea a furat un autoturism

Un minor de 13 ani din Oradea a furat un autoturism

Luni, 19 iunie a.c., la ora 10.43, poliţiştii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizați de un bărbat de 41 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor că, în intervalul orar 09.15 – 10.40, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, pe care îl lăsase parcat în localitatea bihoreană Alparea, în fața unei societăţi comerciale, cu portierele neasigurate și cu cheia în contact, provocându-i un prejudiciu estimat la 1.500 euro.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii orădeni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Oradea. Acesta este bănuit de poliţiştii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea că luni, 19 iunie a.c., în jurul orei 10.00, ar fi sustras respectivul autoturism lăsat cu portiera neasigurată şi cu cheia în contact şi l-ar fi condus până pe drumul judeţean 767 E, între localităţile bihorene Alparea şi Sărand.

Autoturismul în cauză a fost găsit de poliţiştii orădeni abandonat, răsturnat într-un șanț, pe drumul judeţean 767 E, între localitățile Alparea și Sărand, prezentând avarii.

În cauză a fost întocmit dosar penal, minorul fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii Secției nr. 5 de Poliție Oradea – Postul de Poliţie Copăcel îl băniesc pe acelaşi minor că, în noaptea de 12 spre 13 iunie a.c., împreună cu alţi doi minori de 13 şi 10 ani, ambii din localitatea bihoreană Sărand, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din Sărand şi ar fi sustras diverse produse alimentare și aparatură electrică, provocând un prejudiciu total de 1.500 lei.

Poliţiştii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului provocat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus