Un bărbat pe numele căruia autoritățile ungare au emis un Mandat European de Arestare, depistat de polițiștii orădeni Reviewed by CD on . Marți, 5 noiembrie a.c., la ora 17.00, pe raza municipiului Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat un bărbat de 34 de ani, din Oradea, pe nume Marți, 5 noiembrie a.c., la ora 17.00, pe raza municipiului Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat un bărbat de 34 de ani, din Oradea, pe nume Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat pe numele căruia autoritățile ungare au emis un Mandat European de Arestare, depistat de polițiștii orădeni

Un bărbat pe numele căruia autoritățile ungare au emis un Mandat European de Arestare, depistat de polițiștii orădeni

Un bărbat pe numele căruia autoritățile ungare au emis un Mandat European de Arestare, depistat de polițiștii orădeni

Marți, 5 noiembrie a.c., la ora 17.00, pe raza municipiului Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat un bărbat de 34 de ani, din Oradea, pe numele căruia autoritățile din Ungaria au emis un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de instigare la furt, pe teritoriul acestei țări.

Cel în cauză a fost prezentat în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore. Miercuri, 6 noiembrie a.c., acesta va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile din Ungaria.

Bărbatul de 34 de ani a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus