Trei incendii produse în Bihor, în două zile, provocate, de coșurile de fum Reviewed by CD on . În intervalul 14 -15 ianuarie a.c., echipajele de pompieri militari ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” au intervenit pentru stingerea a tr În intervalul 14 -15 ianuarie a.c., echipajele de pompieri militari ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” au intervenit pentru stingerea a tr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei incendii produse în Bihor, în două zile, provocate, de coșurile de fum

Trei incendii produse în Bihor, în două zile, provocate, de coșurile de fum

Trei incendii produse în Bihor, în două zile,  provocate, de coșurile de fum

În intervalul 14 -15 ianuarie a.c., echipajele de pompieri militari ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” au intervenit pentru stingerea a trei incendii provocate, cel mai probabil, de coșurile de fum deteriorate, necurățate de funingine, respectiv neprotejate termic față de materialele combustibile.

În data de 14 ianuarie, pompierii Detașamentului 1 Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință situată pe strada Seleușului din municipiul Oradea, eveniment generat, cel mai probabil, de coșul de fum necurățat de funingine. Datorită sesizării în timp util a evenimentului și a operativității echipajelor de stingere, incendiul nu s-a soldat cu pagube, arzând doar funinginea din interiorul coșului.

În cursul nopții de duminică spre luni, 15 ianuarie a.c., între orele 03.45 – 04.10, echipajele de pompieri ale Secției Beiuș au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe din localitatea Finiș, cauza probabilă a evenimentului constituind-o un coş de fum deteriorat. Forțele de intervenție au stins incendiul în limitele găsite, împiedicând propagarea flăcărilor la întreaga locuință. Au ars aproximativ 3 metri pătrați din acoperișul locuinței și circa 7,5 metri pătrați din tavanul de lemn al unei încăperi.

În dimineața zilei de luni, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 08.00, un apelant al numărului unic 112, sesiza izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei unități școlare din localitatea Cherechiu, elevii care se aflau în școală fiind evacuați în momentul producerii evenimentului. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor a mobilizat la locul indicat, trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță de tip B2 din cadrul Stației Săcueni.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, limitând pagubele la circa 4 metri pătrați elemente de construcție din structura acoperișului.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus