Trei bihoreni reținuți pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic Reviewed by CD on . Doi bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic au fost reținuți de polițiștii bihoreni. Miercuri, 16 noiembrie a.c., Doi bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic au fost reținuți de polițiștii bihoreni. Miercuri, 16 noiembrie a.c., Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei bihoreni reținuți pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic

Trei bihoreni reținuți pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic

Trei bihoreni reținuți pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic

Doi bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic au fost reținuți de polițiștii bihoreni.

Miercuri, 16 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au dispus reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a unui bărbat de 38 de ani, din comuna Roşia, județul Bihor, bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (uz de armă letală fără drept), vătămare corporală din culpă şi braconaj cinegetic.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase îl bănuiesc pe acesta că, la 6 octombrie a.c., pe fondul de vânătoare Luncasprie, în timp ce se afla la vânătoare în mod ilegal, fără a fi înscris în vreo autorizaţie de vânătoare şi fără a fi însoţit de paznicul de vânătoare al fondului repectiv, ar fi rănit prin împuşcare doi bărbați de 23 și 42 de ani, ambii din comuna Roșia, provocându-le diverse leziuni.

Joi, 17 noiembrie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, joi, 17 noiembrie a.c., în urma continuării cercetărilor, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au dispus reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a bărbatului de 23 de ani, din comuna bihoreană Roșia, bănuit de comiterea infracţiunii de braconaj cinegetic.

Polițiștii bihoreni îl bănuiesc pe acesta că, la 6 octombrie a.c., pe același fond de vânătoare, ar fi participat la vânătoare în mod ilegal, fără a fi înscris în vreo autorizaţie de vânătoare şi fără a fi însoţit de paznicul de vânătoare al fondului repectiv, împrejurare în care a fost accidentat prin împuşcare de bărbatul de 38 de ani din comuna Roșia, reținut miercuri de polițiștii bihoreni.

Ambele arme letale, deținute legal de cei doi, au fost ridicate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, în vederea efectuării cercetărilor.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

*

Orădean bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic, reținut de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase.

Joi, 17 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au dispus reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a unui bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (deținere ilegală de armă letală).

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase îl bănuiesc pe acesta că, la 26 octombrie a.c., ar fi braconat pe fondul de vânătoare Păuşa cu o arma letală lungă, pe care o deţinea ilegal, alături de 22 de cartuşe aferente, fiind surprins de paznicul de vânătoare al fondului respectiv.

Arma letală descoperită de polițiști asupra celui în cauză, deținută ilegal de acesta, a fost ridicată în vederea efectuării cercetărilor.

Vineri, 18 noiembrie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus