Toamna Orădeană aduce în acest an concerte, Amazing Food, teatru stradal și Fun Zone Reviewed by CD on . Toamna Orădeană ediția 2017 - va avea loc în perioada 5 - 8 octombrie în Piața Unirii și Cetatea Oradea și este organizată de Primăria Municipiului Oradea prin Toamna Orădeană ediția 2017 - va avea loc în perioada 5 - 8 octombrie în Piața Unirii și Cetatea Oradea și este organizată de Primăria Municipiului Oradea prin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Toamna Orădeană aduce în acest an concerte, Amazing Food, teatru stradal și Fun Zone

Toamna Orădeană aduce în acest an concerte, Amazing Food, teatru stradal și Fun Zone

Toamna Orădeană aduce în acest an concerte, Amazing Food, teatru stradal și Fun Zone

Toamna Orădeană ediția 2017 – va avea loc în perioada 5 – 8 octombrie în Piața Unirii și Cetatea Oradea și este organizată de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR),

Piața Unirii- Taste of Oradea

Piața Unirii va găzdui 4 zile de concerte extraordinare, iar printre cei care vor asigura muzica bună îi amintim pe Delia, Smiley, Zdob și Zdub, The Motans, Lora și mulți alții. Piața va fi animată de artiștii stradali și personaje fantastice ale companiilor de teatru stradal din Franța și Olanda, împreună cu alți artiști români, iar activitățile pentru copii îi vor face și pe ei să se simtă speciali.

În zona de food- Taste of Oradea din Piața Unirii cele mai bune restaurante din oraș își vor scoate bucătarii pricepuți în stradă și ne vor face poftă cu rețetele lor.

Accesul acestora în cadrul evenimentului va fi anunțată în zilele următoare printr-o selecție de ocupare a spațiilor disponibile. Dorim să oferim o experiență unică participanților, astfel că, vom fi foarte atenți la modul de prezentare și la produsele pe care vendorii le vor propune.

Cetatea Oradea- Street FOOD la Cetate

Cetatea Oradea va deveni locul unde se va scrie din nou istorie, una despre oameni faini, mâncare grozavă și muzică excelentă. Vino la Street Food la Cetate să ai parte de cel mai bun #streetfood, care vine la pachet cu o super atmosferă creată de Vița de Vie, Golan, Alexandrina, Lucia.

Ediția 2017 se va desfășura și în cartierele orădene prin organizarea unor concerte de muzică instrumentală sau prin spectacole de stradă inedite.

Evenimentul Toamna Oradeană se va deschide în 5 octombrie începând cu orele 16:00, simultan în cele două locații principale Piața Unirii și Cetatea Oradea și se va încheia duminică, 8 octombrie cu focuri de artificii.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus