TIR în flăcări, în localitatea Beznea Reviewed by CD on . Marți 20 februarie a.c., în jurul orei 12.30, un apelant al numărului unic 112, sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor cu Marți 20 februarie a.c., în jurul orei 12.30, un apelant al numărului unic 112, sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor cu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»TIR în flăcări, în localitatea Beznea

TIR în flăcări, în localitatea Beznea

TIR în flăcări, în localitatea Beznea

Marți 20 februarie a.c., în jurul orei 12.30, un apelant al numărului unic 112, sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la un TIR, pe raza localității Beznea.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd cu două autospeciale de stingere și o ambulanță de tip B2, un echipaj din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Bratca, Bulz și Borod.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul întregului autovehicul, flăcările extinzându-se și la acoperișul unei locuințe din apropiere, respectiv la un gard din lemn.

Echipajele de pompieri au acționat simultan pentru protecția locuinței, împiedicând propagarea flăcărilor la întregul acoperiș și pentru stingerea incendiului la autocamionul încărcat cu materiale combustibile.

În urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă este în curs de cercetare, au ars autovehiculul și marfa transportată (11 baloți de hârtie a câte aproximativ 3 tone fiecare), circa 20 de metri pătrați elemente de construcție din structura acoperișului casei și un gard din lemn.

Incendiul a fost stins în jurul orei 13.30, iar la ora 15.00, forțele de intervenție acționau în continuare la fața locului pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Nu au existat persoane rănite.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus