Telefon mobil furat, recuperat de polițiștii din Marghita Reviewed by CD on . Marți, 17 noiembrie a.c., la ora 09.40, polițiștii din Marghita au fost sesizați de o femeie din localitatea bihoreană Marghita că, în cursul aceleiași zile, în Marți, 17 noiembrie a.c., la ora 09.40, polițiștii din Marghita au fost sesizați de o femeie din localitatea bihoreană Marghita că, în cursul aceleiași zile, în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Telefon mobil furat, recuperat de polițiștii din Marghita

Telefon mobil furat, recuperat de polițiștii din Marghita

Telefon mobil furat, recuperat de polițiștii din Marghita

Marți, 17 noiembrie a.c., la ora 09.40, polițiștii din Marghita au fost sesizați de o femeie din localitatea bihoreană Marghita că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 09.00, în timp ce se afla la consult, într-un cabinet medical, persoane necunoscute i-au sustras din poșetă, un telefon mobil în valoare de aproximativ 1.200 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp de la primirea sesizării, polițiștii din Marghita au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 46 de ani, din Marghita.

Polițiștii au recuperat de la cel în cauză telefonul sustras și l-au restituit proprietarei.

Polițiștii din Marghita continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus