Târgul meseriilor, ediția 2017, se va desfășura la Oradea (joi, 18 mai) Reviewed by CD on . Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor, organizează a cincea ediție a Târgului Meseriilor. Evenimentul va av Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor, organizează a cincea ediție a Târgului Meseriilor. Evenimentul va av Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Târgul meseriilor, ediția 2017, se va desfășura la Oradea (joi, 18 mai)

Târgul meseriilor, ediția 2017, se va desfășura la Oradea (joi, 18 mai)

Târgul meseriilor, ediția 2017, se va desfășura la Oradea (joi, 18 mai)

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor, organizează a cincea ediție a Târgului Meseriilor. Evenimentul va avea loc joi, 18 mai 2017, în sala de sport a Campusului Tehnic Traian Vuia din Oradea, între orele 9-14. Deschiderea oficială va avea loc la ora 10.

La Târgul Meseriilor vor participa sute de elevi de la zeci de școli din Oradea și Bihor, care vor putea afla informații despre ofertele educaționale ale școlilor tehnice.

La acest eveniment au fost invitate și companiile mari din parcurile industriale și din oraș, care vor avea ocazia să-și promoveze programele de practică și ofertele de locuri de muncă. Printre acestea se numără Eberspaecher, Plexus, Nidec, H Essers, Connectronics și Inteva.

Standurile școlilor tehnice și ale companiilor vor fi vizitate de elevii de gimnaziu, în special de cei de clasa a VIII-a, care se gândesc în această perioadă ce meserie să aleagă după finalizarea acestei etape de studii.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus