Studiul de fezabilitate a drumului expres Arad-Oradea a fost aprobat Reviewed by CD on . Reunite în ședințe de final de an, Consiliul Județean Bihor și Consiliul Municipal Oradea au aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectului drumului expre Reunite în ședințe de final de an, Consiliul Județean Bihor și Consiliul Municipal Oradea au aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectului drumului expre Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Studiul de fezabilitate a drumului expres Arad-Oradea a fost aprobat

Studiul de fezabilitate a drumului expres Arad-Oradea a fost aprobat

Studiul de fezabilitate a drumului expres Arad-Oradea a fost aprobat
Reunite în ședințe de final de an, Consiliul Județean Bihor și Consiliul Municipal Oradea au aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectului drumului expres Arad – Oradea.
Drumul expres, cu profil de patru benzi, va avea o lungime de 120 de km.
Se mai adaugă legătura spre Ungaria, de lângă Salonta, de peste 9 km lungime, inclusiv bretele de legătură, plus punctul de trecere a frontierei situat pe partea română.
La Arad, Chișineu Criș și Salonta sunt prevăzute drumuri de legătură cu o lungime totală de 10 km.
12 noduri rutiere vor conecta drumul expres cu celelalte drumuri naționale și județene, din care 6 pe teritoriul județului Bihor, la Oradea – Sântandrei, Livada – Nojorid, Gepiu – Cefa, Salonta – Tinca, Salonta – Ungaria și Avram Iancu.
Peste 40 km de bretele cu o singură bandă vor asigura racordarea drumurilor existente la noul drum expres, plus parcările și celelalte facilități.
Valoarea estimată a investiției este de 1,54 miliarde de euro, finanțarea urmând să fie asigurată din fonduri europene prin Programul Transporturi.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus