Școlile din Oradea, pregătite să primească elevii Reviewed by CD on . În această vară, Primăria Oradea a continuat lucrările de modernizare a bazelor materiale în cadrul instituțiilor de învățământ din Oradea. Acestea au cuprins l În această vară, Primăria Oradea a continuat lucrările de modernizare a bazelor materiale în cadrul instituțiilor de învățământ din Oradea. Acestea au cuprins l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Școlile din Oradea, pregătite să primească elevii

Școlile din Oradea, pregătite să primească elevii

Școlile din Oradea, pregătite să primească elevii

În această vară, Primăria Oradea a continuat lucrările de modernizare a bazelor materiale în cadrul instituțiilor de învățământ din Oradea. Acestea au cuprins lucrări de reabilitare fațade și amenajări interioare (la Școala Gimnazială nr. 11), lucrări de asfaltări curți și refacere trotuare (Școala Gimnazială Ioan Bogdan, curtea interioară a Liceului Teoretic Aurel Lazăr, Școala Gimnazială Dacia, Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu, Școala Gimnazială Szacsvay Imre), precum şi lucrări de reabilitare a instalațiilor electrice și lucrări de creștere a eficienței energetice a clădirilor existente (Școala Dacia, Liceul Onisifor Ghibu, Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” situat pe str. Aluminei).

Aceste lucrări au ca scop creșterea standardelor de calitate oferite în unitățile de învățământ din Oradea și crearea unor condiții mai bune elevilor și a profesorilor.

Lucrările sunt efectuate în mare parte din bugetul local, iar în ceea ce privește lucrările de reabilitare pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor existente, acestea sunt realizate din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară: 3 „Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, Prioritate de investiţii: 3.1 „Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor”. 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus