Săcădat: Coliziune frontală pe contrasens Reviewed by CD on . Joi, 24 mai a.c., la ora 12.45, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Săcădat, un bărbat de 69 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturi Joi, 24 mai a.c., la ora 12.45, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Săcădat, un bărbat de 69 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Săcădat: Coliziune frontală pe contrasens

Săcădat: Coliziune frontală pe contrasens

Săcădat: Coliziune frontală pe contrasens

Joi, 24 mai a.c., la ora 12.45, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Săcădat, un bărbat de 69 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat depășirea unui autoturism fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Gilău, județul Cluj.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus