Rețele de gaz în Buntești, Drăgănești, Lazuri de Beiuș, Pietroasa și Rieni Reviewed by CD on . La sediul Consiliului Județean Bihor s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția rețelelor de gaz în comunele Buntești, Drăgănești, Lazuri de Beiuș, Pi La sediul Consiliului Județean Bihor s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția rețelelor de gaz în comunele Buntești, Drăgănești, Lazuri de Beiuș, Pi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Rețele de gaz în Buntești, Drăgănești, Lazuri de Beiuș, Pietroasa și Rieni

Rețele de gaz în Buntești, Drăgănești, Lazuri de Beiuș, Pietroasa și Rieni

Rețele de gaz în Buntești, Drăgănești, Lazuri de Beiuș, Pietroasa și Rieni

La sediul Consiliului Județean Bihor s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția rețelelor de gaz în comunele Buntești, Drăgănești, Lazuri de Beiuș, Pietroasa și Rieni.

Contractul a fost parafat de Asociația Administrativă Gaz Sud, constituită din cele cinci unități administrativ-teritoriale, și reprezentantul asocierii de firme Precon Transilvania SRL (lider), Distrigaz Vest, Gazmind SRL, Luxten Lighting Company SA și Trans Ar Trust Instalații SA.

La semnarea contractului au fost prezenți președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, primarii celor cinci comune și reprezentanții constructorilor și ai firmei de consultanță.

Valoarea contractului este 66.350.312,41 lei, fără TVA. Durata de realizare este de 16 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, din care sunt prevăzute 4 luni pentru proiectare și 12 de luni pentru execuție. Consiliul Județean Bihor a acordat sprijin direct proiectului, prin expertiză tehnică și logistic.

Lungimea totală a rețelelor de gaz în cele cinci unități administrativ-teritoriale va fi de 115 kilometri, cu peste 3.300 de branșamente.

Proiectul „Înființarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în comunele Drăgănești, Buntești, Rieni, Lazuri de Beiuș, Pietroasa, județul Bihor” este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

În total, 19 primării din județul Bihor și-au exprimat interesul de a investi în introducerea sau extinderea rețelelor de gaze naturale, cu finanțare din fonduri europene guvernamentale, din bugetele locale și din fonduri private asigurate de firmele concesionare. Acestea se află în diferite faze de implementare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus