Proiectil din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, descoperit în Oradea Reviewed by CD on . Marți, 29 august a.c., în urma unui apel primit prin Sistemul Unic de Urgență 112, echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Marți, 29 august a.c., în urma unui apel primit prin Sistemul Unic de Urgență 112, echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiectil din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, descoperit în Oradea

Proiectil din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, descoperit în Oradea

Proiectil din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, descoperit în Oradea

Marți, 29 august a.c., în urma unui apel primit prin Sistemul Unic de Urgență 112, echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost mobilizat pe strada Umbrei din municipiul Oradea, pentru asanarea teritoriului de muniţia rămasă neexplodată.

Ajunși la locul indicat de apelant, specialiștii pirotehnicieni au identificat un proiectil de calibru 76 de milimetri, provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Muniția a fost descoperită de un cetăţean, în timp ce efectua lucrări de nivelare a unui teren.

Proiectilul a fost ridicat, transportat şi depozitat în condiţii de siguranţă de către pompierii militari, urmând a fi distrus ulterior, prin explozie controlată.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus