Prins de poliţiştii din Ştei, după ce a furat 100 de lei Reviewed by CD on . Miercuri, 28 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraş Ştei s-au sesizat din oficiu că în noaptea de 27 spre 28 decembrie a. Miercuri, 28 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraş Ştei s-au sesizat din oficiu că în noaptea de 27 spre 28 decembrie a. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prins de poliţiştii din Ştei, după ce a furat 100 de lei

Prins de poliţiştii din Ştei, după ce a furat 100 de lei

Prins de poliţiştii din Ştei, după ce a furat 100 de lei

Miercuri, 28 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraş Ştei s-au sesizat din oficiu că în noaptea de 27 spre 28 decembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Ştei şi au sustras 100 lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Ştei au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 26 de ani, din comuna bihoreană Cărpinet.

Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţişti.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraş Ştei continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus