Pompierii au scos corpul neînsufleţit al unui bărbat din apele Crişului Repede Reviewed by CD on . În această dimineață, în jurul orei 06.30, un apelant al numărului unic 112 informa Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor cu pri În această dimineață, în jurul orei 06.30, un apelant al numărului unic 112 informa Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor cu pri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii au scos corpul neînsufleţit al unui bărbat din apele Crişului Repede

Pompierii au scos corpul neînsufleţit al unui bărbat din apele Crişului Repede

Pompierii au scos corpul neînsufleţit al unui bărbat din apele Crişului Repede

În această dimineață, în jurul orei 06.30, un apelant al numărului unic 112 informa Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor cu privire la faptul că, pe raza străzii Clujului din municipiul Oradea, trupul unei persoane a fost zărit în apele Crișului Repede, în apropierea pragului de fund, la aproximativ 20 de metri de mal.

La locul indicat de apelant au intervenit de urgență un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Deplasându-se pe pragul de fund și utilizând accesoriile din dotare, pompierii militari au degajat, în câteva minute, bărbatul din zona respectivă, aducându-l la mal. Din nefericire, medicul prezent la fața locului a constatat decesul acestuia.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus