Poliţiştii locali din Oradea au surprins două persoane care deţineau şi consumau produse halucinogene Reviewed by CD on . În data de 07.07.2017, în jurul orei 11:30, în timpul efectuării patrulării în zona de responsabilitate pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, patrula P În data de 07.07.2017, în jurul orei 11:30, în timpul efectuării patrulării în zona de responsabilitate pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, patrula P Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Poliţiştii locali din Oradea au surprins două persoane care deţineau şi consumau produse halucinogene

Poliţiştii locali din Oradea au surprins două persoane care deţineau şi consumau produse halucinogene

Poliţiştii locali din Oradea au surprins două persoane care deţineau şi consumau produse halucinogene

În data de 07.07.2017, în jurul orei 11:30, în timpul efectuării patrulării în zona de responsabilitate pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, patrula Poliției Locale Oradea din zona Episcopia Bihor, formată din polițist local B.S. și polițist local C.E., a suprins pe strada Cimbrului două persoane de sex masculin care dețineau și consumau substanțe vegetale halucinogene sub formă de țigarete.

Polițiștii locali au constatat că B.M.S.V. (24 ani) și S.D.I. (22 ani), aflaţi într-un autoturism marca Fiat, aveau asupra lor substanțe vegetale de culoare verde-maroniu, 4 pachete de țigarete folosite, 4 mucuri de țigări preparate și 10 pungulițe de plastic goale, precum și o cutie de foițe marca Mascotte.

Prin urmare, polițiștii locali s-au deplasat cu persoanele identificate la sediul Poliției Municipiului Oradea în vederea întocmirii dosarelor de cercetare pentru deținere și uz ilegal de substanțe vegetale halucinogene.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus