Polițiștii bihoreni, încadrați din sursă externă, au depus astăzi jurământul de credință Reviewed by CD on . Azi, 19 ianuarie a.c., începând cu ora 09.00, în Sala de Ceremonii a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor a avut loc festivitatea de depunere a jurământulu Azi, 19 ianuarie a.c., începând cu ora 09.00, în Sala de Ceremonii a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor a avut loc festivitatea de depunere a jurământulu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii bihoreni, încadrați din sursă externă, au depus astăzi jurământul de credință

Polițiștii bihoreni, încadrați din sursă externă, au depus astăzi jurământul de credință

Polițiștii bihoreni, încadrați din sursă externă, au depus astăzi jurământul de credință

Azi, 19 ianuarie a.c., începând cu ora 09.00, în Sala de Ceremonii a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor a avut loc festivitatea de depunere a jurământului de credință de către agenții de poliție bihoreni încadrați din sursă externă.

Ceremonia, încărcată de emoție și solemnitate, a fost condusă de dl. comisar şef de poliție Bucur Cătălin Adrian, desemnat la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, care a prezentat mesajul Inspectorului General al Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, i-a felicitat pentru rezultatele obţinute la examen şi i-a îndemnat să poarte cu mândrie şi responsabilitate uniforma de poliţist.

În prezența prefectului Județului Bihor, dl. Pop Claudiu Adrian, care i-a felicitat şi le-a urat mult succes în profesia pe care şi-au ales-o, cei 47 de polițiști bihoreni proaspăt încadrați în rândul Poliției Bihorene au rostit la unison: „Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să-mi îndeplinesc cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce-mi revin potrivit funcţiei şi să păstrez secretul profesional. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

La festivitate au participat și familiile celor 47 de noi agenți de poliție bihoreni, vădit emoționate de însemnătatea momentului.

Începând cu 16 ianuarie a.c, cei 47 de polițiști s-au prezentat la datorie, urmând a-și desfășura activitatea ca agenți de ordine și siguranță publică în cadrul în cadrul poliţiilor orăşeneşti şi ca ajutor de şef de post la posturile de poliție rurale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Din 6 februarie a.c., noii polițiști bihoreni vor participa la cursul de inițiere în carieră, un curs de pregătire intensivă, în cadrul căruia vor învăța tainele meseriei de polițist. După finalizarea cursului, se vor afla în responsabilitatea unui coleg cu experiență, care le va arăta, pas cu pas, ce presupune munca de poliție.

La sfârșitul celor șase luni de probă, aceștia vor susține un examen de definitivare. Odată promovat acest examen, cei 47 de agenți de poliție vor deveni polițiști cu acte în regulă, 24 de ore din 24 în slujba comunității.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus