Peste 38 de tone de porumb, fără documente legale, au fost confiscate de poliţiştii bihoreni Reviewed by CD on . Vineri, 8 decembrie a.c., la ora 16.20, pe D.N.79, în afara municipiului Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din comuna Frînceşti, judeţul Vineri, 8 decembrie a.c., la ora 16.20, pe D.N.79, în afara municipiului Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din comuna Frînceşti, judeţul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 38 de tone de porumb, fără documente legale, au fost confiscate de poliţiştii bihoreni

Peste 38 de tone de porumb, fără documente legale, au fost confiscate de poliţiştii bihoreni

Peste 38 de tone de porumb, fără documente legale, au fost confiscate de poliţiştii bihoreni

Vineri, 8 decembrie a.c., la ora 16.20, pe D.N.79, în afara municipiului Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din comuna Frînceşti, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autotren cu semiremorcă.

La solicitarea legală a poliţiştilor rutieri, cel în cauză a prezentat la control o poliţă de asigurare de răspundere civilă auto care, în urma verificărilor, s-a dovedit a fi falsă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. De asemenea, cel în cauză a fost sancţionat pentru nerespectarea normelor privind utilizarea aparatului tahograf.

Totodată, a fost verificată încărcătura transportată care nu avea corespondent în factura prezentată, respectiv acesta transporta porumb boabe, factura prezentată fiind eliberată pentru grâu.

În urma verificărilor efectuate în continuare de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, persoana juridică destinatară a mărfii a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, potrivit prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Totodată, s-a procedat la confiscarea celor 38,1 tone de porumb fără documente legale transportate, în valoare de aproximativ 20.000 lei.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus