Persoană rănită în urma producerii unui incendiu în localitatea Subpiatră Reviewed by CD on . În dimineaţa zilei de marți, 09 ianuarie 2018, în jurul orei 10.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu priv În dimineaţa zilei de marți, 09 ianuarie 2018, în jurul orei 10.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu priv Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Persoană rănită în urma producerii unui incendiu în localitatea Subpiatră

Persoană rănită în urma producerii unui incendiu în localitatea Subpiatră

Persoană rănită în urma producerii unui incendiu în localitatea Subpiatră

În dimineaţa zilei de marți, 09 ianuarie 2018, în jurul orei 10.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Subpiatră, comuna Țețchea, apelantul precizând totodată faptul că, o persoană a fost rănită.

La adresa indicată de apelant s – au deplasat cu operativitate două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Aleșd şi un echipaj medical.

Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului, ce se manifesta în camera de zi, reuşind să – l stingă în limitele găsite și să împiedice astfel propagarea flăcărilor la celelalte încăperi ale locuinței.

Proprietara casei, în vârstă de 79 de ani, care a fost evacuată din locuință de către vecini înaintea sosirii forțelor de intervenție, a fost preluată și asistată de către echipajul medical, aceasta suferind arsuri la nivelul feței, umărului și al unui picior, fiind transportată ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Pagubele materiale înregistrate ca urmare a producerii evenimentului, au constat în corpuri de mobilier din încăperea afectată de flăcări, un aparat electrocasnic, o fereastră și o uşă.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauza probabilă a incendiului, efectul termic generat de o sobă, lângă mijlocul de încălzire fiind amplasate materiale combustibile (un fotoliu).

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus