Pasajul subteran de pe B-dul Magheru din Oradea, vandalizat din nou Reviewed by CD on . La sfârșitul lunii octombrie, Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a salubrizat, igienizat și reparat pasajul subteran de pe B-dul Magheru. Această lucrare a p La sfârșitul lunii octombrie, Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a salubrizat, igienizat și reparat pasajul subteran de pe B-dul Magheru. Această lucrare a p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pasajul subteran de pe B-dul Magheru din Oradea, vandalizat din nou

Pasajul subteran de pe B-dul Magheru din Oradea, vandalizat din nou

Pasajul subteran de pe B-dul Magheru din Oradea, vandalizat din nou

La sfârșitul lunii octombrie, Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a salubrizat, igienizat și reparat pasajul subteran de pe B-dul Magheru. Această lucrare a presupus înlocuirea plăcilor crăpate de policarbonat, curățarea pereților de măzgălituri și desene, tratarea pereților cu o substanță specială pentru protecție, salubrizarea și dezinfectarea pardoselii, dar și pavarea zonelor din care lipseau bucăți de gresie.

La nici o săptămână după această lucrare, în seara/noaptea de 6 spre 7 noiembrie, pereții au fost din nou și mâzgăliți cu cuvinte și imagini obscene, cu vopsea neagră.

În următoarele zile, pereții urmează să fie curățați din nou.

În continuare, autoritățile încearcă găsirea unor soluții pentru rezolvarea acestor probleme.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus