Oradea Heritage a lansat proiectul „Sinagoga Ludică” Reviewed by CD on . Oradea Heritage (Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice din judeţul Bihor) a lansat proiectul „Sinagoga Ludică", ce cuprinde activități dedicate copiilor Oradea Heritage (Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice din judeţul Bihor) a lansat proiectul „Sinagoga Ludică", ce cuprinde activități dedicate copiilor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Oradea Heritage a lansat proiectul „Sinagoga Ludică”

Oradea Heritage a lansat proiectul „Sinagoga Ludică”

Oradea Heritage a lansat proiectul „Sinagoga Ludică”

Oradea Heritage (Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice din judeţul Bihor) a lansat proiectul „Sinagoga Ludică”, ce cuprinde activități dedicate copiilor și familiei, activități care se vor desfășura în Sinagoga Sion, în zilele de marţi şi duminică.

Proiectul a debutat în parteneriat cu Asociaţia „Teatrul de copii”, care are programate spectacole în zilele de marți, dar evenimentele vor continua şi duminica, cu alte entităţi care desfășoară activități în domeniu.

Spectacolele, cu datele și orele de începere, vor fi mediatizate pe platformele online Oradea Heritage și Sinagoga Sion, intrarea fiind gratuită în zilele de marți și parțial duminica, în funcție de complexitatea spectacolului și implicarea colaboratorilor, dar preţul maxim al biletului nu va depăși suma de 5 lei/persoană.

Evenimentul de lansare a avut loc marți, 20 septembrie, de la ora 18.00, fiind prezentat în premieră spectacolul Gâlcevile din Chioggia, susținut de copiii din cadrul Asociaţiei „Teatrul de copii”.

În cadrul proiectului, spaţiul Sinagogii se va transforma şi va fi dotat cu obiecte în funcţie de eveniment, pentru a putea găzdui activităţi cât mai interactive copiilor, tinerelor talente sau activităţilor de familie.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus