Oradea: Abonamentele de parcare se pot achiziționa și online Reviewed by CD on . Primăria municipiului Oradea pune la dispoziția celor care doresc achiziția abonamentelor de parcare pentru autoturisme un nou serviciu online. Eliberarea acest Primăria municipiului Oradea pune la dispoziția celor care doresc achiziția abonamentelor de parcare pentru autoturisme un nou serviciu online. Eliberarea acest Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Abonamentele de parcare se pot achiziționa și online

Oradea: Abonamentele de parcare se pot achiziționa și online

Oradea: Abonamentele de parcare se pot achiziționa și online

Primăria municipiului Oradea pune la dispoziția celor care doresc achiziția abonamentelor de parcare pentru autoturisme un nou serviciu online. Eliberarea acestor abonamente se face prin accesarea site-ului www.oradea.ro , la secţiunea Plăți online, rubrica Abonamente parcare.

Prin acest serviciu se pot elibera abonamente de parcare pentru parcările publice, cu excepția parcărilor de domiciliu. Serviciul online de eliberare a abonamentelor de parcare necesită existența unei conexiuni la internet și nu implică alte costuri pentru utilizatori (comisioanele bancare sunt suportate de către Primărie). Valoarea abonamentelor este aceeași cu a celor eliberate prin prezentarea la ghișeele Primăriei.

Datele care trebuie completate de către utilizatorii serviciului online sunt următoarele:

– codul numeric personal al titularului abonamentului (CNP)

– numărul de înmatriculare a autoturismului

– datele de card bancar

– numărul de telefon – pentru notificarea ulterioară a expirării duratei de valabilitate a abonamentului (cu 48 h înainte de data expirării)

– email – pentru confirmarea plății online și notificarea expirării duratei de valabilitate a abonamentului (cu 48 h înainte de data expirării)

Datele de card bancar completate prin portal sunt criptate prin protocolul SSL și comunicate direct Romcard – procesatorul național de plăți. Transferul datelor de card este strict între dvs. și Romcard. Aceste informații nu sunt stocate nici de IndecoSoft (furnizorul GlobalPay), nici de Primărie.

În cazul cetățenilor care doresc eliberarea unui abonament de riveran în zona de domiciliu, prima eliberare a abonamentului se poate face numai prin prezentarea la Primăria Municipiului Oradea, la unul dintre ghișeele pentru plata taxelor, a documentelor doveditoare (cartea de identitate și certificatul de înmatriculare a autoturismului). Ulterior, reînnoirea abonamentului se va putea realiza prin serviciul online.

Primăria Oradea oferă servicii online prin intermediul site-ului propriu www.oradea.ro pentru plata impozitelor, taxelor, a amenzilor contravenționale (inclusiv amenzile pentru parcare), eliberarea autorizațiilor de trafic greu, programarea căsătoriilor, depunerea de petiții (inclusiv declarații de impunere etc.) și programarea la depunerea documentelor pentru eliberarea actelor de indentitate.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus