O masă caldă pentru oamenii fără adăpost din Oradea Reviewed by CD on . Având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă, Administraţia Socială Comunitară Oradea, în parteneriat cu Colegiul Tehnic Transilvania, vine şi în a Având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă, Administraţia Socială Comunitară Oradea, în parteneriat cu Colegiul Tehnic Transilvania, vine şi în a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O masă caldă pentru oamenii fără adăpost din Oradea

O masă caldă pentru oamenii fără adăpost din Oradea

O masă caldă pentru oamenii fără adăpost din Oradea

Având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă, Administraţia Socială Comunitară Oradea, în parteneriat cu Colegiul Tehnic Transilvania, vine şi în acest an în sprijinul persoanelor nevoiaşe. În cadrul acţiunii „Prânzul pe roţi pentru oamenii străzii”, se va oferi, de luni până vineri, în zilele lucrătoare, pe toată perioada sezonului rece, până în 3 martie 2017, o masă caldă, constând în două feluri de mâncare.

Astfel, echipa mobilă din cadrul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea, se va deplasa, începând cu orele 12, în vederea identificării persoanelor vulnerabile pentru a le împărţi porţiile de mâncare.

Activitatea face parte din ansamblul de măsuri pe care Primăria Oradea le desfăşoară la nivel local, în comunitatea noastră, în vederea protejării persoanelor aflate în situaţii vulnerabile. Oamenii străzii beneficiază de cazare pe timp de noapte la Azilul de noapte, iar masa caldă oferită în această perioadă este ceea ce îi ajută să treacă mai uşor când gradele din termometre sunt extrem de scăzute.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus