O furtună extrem de puternică (cod roșu) s-a abătut asupra Oradiei Reviewed by CD on . O furtună extrem de puternică (cod roșu) s-a abătut asupra Oradiei în după-amiaza zilei de marți, 25 iulie, cu intensități ale vântului de până la 100 km/oră. T O furtună extrem de puternică (cod roșu) s-a abătut asupra Oradiei în după-amiaza zilei de marți, 25 iulie, cu intensități ale vântului de până la 100 km/oră. T Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»O furtună extrem de puternică (cod roșu) s-a abătut asupra Oradiei

O furtună extrem de puternică (cod roșu) s-a abătut asupra Oradiei

O furtună extrem de puternică (cod roșu) s-a abătut asupra Oradiei

O furtună extrem de puternică (cod roșu) s-a abătut asupra Oradiei în după-amiaza zilei de marți, 25 iulie, cu intensități ale vântului de până la 100 km/oră. Traficul a fost blocat pe numeroase artere, mulți copaci fiind scoși din rădăcini. Vântul a smuls inclusiv acoperișuri și elemente de zidărie de pe unele clădiri, provocând pagube gospodăriilor și mașinilor.

În primele ore după furtună, prioritatea Primăriei Oradea a fost deblocarea arterelor de circulație afectate de furtună, iar momentan se acționează de către RER Vest pentru degajarea căilor publice auto și pietonale cu 8 echipe de muncitori cu drujbe, 8 utilaje de încărcat material lemnos și tot personalul care asigură salubrizarea spațiilor publice.

De asemenea, tot personalul din cadrul Direcției Tehnice al Primăriei Oradea cu atribuții în acest sens se află în teren pentru evaluarea și monitorizarea activității care se impune în această situație.

După furtuna de ieri mai multe firme orădene de construcții au răspuns pozitiv solicitării municipalității, venind cu utilaje speciale pentru a curăța și a degaja arterele principale din oraș.

În perioada imediat următoare, Primăria Oradea va lua măsuri pentru a fi curățate parcurile, precum și celelalte spații publice din oraș, afectate de furtuna devastatoare. De asemenea, se va înlocui mobilierul urban, precum și toate indicatoarele rutiere distruse de vijelie.

Totodată, Primăria municipiului Oradea face apel către cetățeni să se implice, în limita posibilităților, în acțiuni de curățenie în zonele în care locuiesc, contribuind în acest mod la revenirea la starea de normalitate. „

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus