Moș Crăciun aduce 1.200 pachete cu dulciuri la Târgul de Crăciun Oradea Reviewed by CD on . Conform uneia dintre cele mai îndrăgite tradiții, Târgul de Crăciun din Oradea va fi din nou gazda unei întâlniri speciale cu Moș Crăciun. Sâmbătă, 23 decembrie Conform uneia dintre cele mai îndrăgite tradiții, Târgul de Crăciun din Oradea va fi din nou gazda unei întâlniri speciale cu Moș Crăciun. Sâmbătă, 23 decembrie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Moș Crăciun aduce 1.200 pachete cu dulciuri la Târgul de Crăciun Oradea

Moș Crăciun aduce 1.200 pachete cu dulciuri la Târgul de Crăciun Oradea

Moș Crăciun aduce 1.200 pachete cu dulciuri la Târgul de Crăciun Oradea

Conform uneia dintre cele mai îndrăgite tradiții, Târgul de Crăciun din Oradea va fi din nou gazda unei întâlniri speciale cu Moș Crăciun.

Sâmbătă, 23 decembrie, între orele 10:00 și 12:00, copiii sunt invitați să se alăture Moșului la căsuța sa festivă, pentru a primi 1.200 pachete cu dulciuri și pentru a-i înmâna personal scrisorile cu dorințe.

Moș Crăciun va sosi în târg cu tramvaiul de epocă decorat festiv și va poposi la căsuța lui din Piața Unirii, pentru a împărți dulciuri și veselie.

Acțiunea este inițiată de Visit Oradea, fiind susținută de Primăria Municipiului Oradea și de către partenerul Selgros Cash & Carry Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus