Misiuni de de înlăturare a efectelor fenomenelor meteorologice periculoase manifestate în județul Bihor în data de 28 iulie Reviewed by CD on . Duminică, 28 iulie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit în localitățile Oradea, Salonta, Chijic și Săcueni pentru înlăturarea efectelor fenomenelor m Duminică, 28 iulie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit în localitățile Oradea, Salonta, Chijic și Săcueni pentru înlăturarea efectelor fenomenelor m Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Misiuni de de înlăturare a efectelor fenomenelor meteorologice periculoase manifestate în județul Bihor în data de 28 iulie

Misiuni de de înlăturare a efectelor fenomenelor meteorologice periculoase manifestate în județul Bihor în data de 28 iulie

Misiuni de de înlăturare a efectelor fenomenelor meteorologice periculoase manifestate în județul Bihor în data de 28 iulie

Duminică, 28 iulie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit în localitățile Oradea, Salonta, Chijic și Săcueni pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase.

Incendii provocate, cel mai probabil, de trăsnet

În localitățile Oradea și Chijic, s-au produs două incendii la o locuință, respectiv la o magazie din cadrul unei gospodării, cercetările efectuate indicând drept cauză probabilă a celor două evenimente, trăsnetul.

Astfel, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la acoperișul unei hale aparținând unei societăți comerciale situată pe strada Santăului din municipiul Oradea. Pompierii militari au stins incendiul cu operativitate, limitând pagubele la aproximativ doi metri pătrați din acoperișul halei.

Pompierii Detașamentului 1 Oradea au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la un acaret din cadrul unei gospodării situate în localitatea Chijic. Flăcările au afectat acoperișul construcției, bunuri depozitate în interiorul acesteia și un foișor din lemn, pe o suprafață de circa 18 metri pătrați.

Acoperiș căzut peste garaje și autoturisme

Între orele 17.50 -20.20, echipajele de pompieri militari ale Detașamentului Salonta au acționat în municipiu, pe strada Republicii, pentru degajarea acoperișului unui bloc de locuințe, smuls de vânt şi prăbuşit peste două garaje și două autoturisme, respectiv pe strada Iuliu Maniu, pentru înlăturarea unor elemente instabile din structura acoperișului Casei de Cultură, care prezentau pericol pentru trecători.

În jurul orei 19.05, pompierii Stației Săcueni au intervenit pe strada Libertății din localitate, pentru îndepărtarea unui copac doborât de vijelie pe carosabil.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus