Minoră de 14 ani din Oradea, dată dispărută Reviewed by CD on . Poliţiştii din Oradea caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsire Poliţiştii din Oradea caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsire Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Minoră de 14 ani din Oradea, dată dispărută

Minoră de 14 ani din Oradea, dată dispărută

Minoră de 14 ani din Oradea, dată dispărută

Poliţiştii din Oradea caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizaţi că, la data de 20 decembrie 2016, ARDELEAN NATALIA IOANA, de 14 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fără să anunţe familia.

Aceasta are 1,60 m. înălţime, 45 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi albaştri, păr roşcat, de lungime medie, nu are semne particulare.

La momentul dispariției, purta o geacă din piele neagră, cu guler de blană, blugi albaştri și pantofi sport albi.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus