Masterplan pentru dezvoltarea zonei din imediata vecinătate a Aeroportului Oradea Reviewed by CD on . Masterplanul elaborat în colaborare cu Primăria Oradea identifică direcțiile principale de dezvoltare, inclusiv zonele destinate hangarelor, facilităților adiac Masterplanul elaborat în colaborare cu Primăria Oradea identifică direcțiile principale de dezvoltare, inclusiv zonele destinate hangarelor, facilităților adiac Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Masterplan pentru dezvoltarea zonei din imediata vecinătate a Aeroportului Oradea

Masterplan pentru dezvoltarea zonei din imediata vecinătate a Aeroportului Oradea

Masterplan pentru dezvoltarea zonei din imediata vecinătate a Aeroportului Oradea

Masterplanul elaborat în colaborare cu Primăria Oradea identifică direcțiile principale de dezvoltare, inclusiv zonele destinate hangarelor, facilităților adiacente terminalului cargo și parcurilor industriale. Proiectul se află în procedura de transparență decizională.
Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor: „Am eliberat șase hectare de teren pe una din cele mai importante axe de ieșire din Oradea. Va fi o zonă economică care se va dezvolta în jurul aeroportului, având în vedere că va fi și prima coborâre de pe Drumul Expres Arad – Oradea, înspre Livada.”
În 2023 Consiliul Județean Bihor a realizat investiții importante la Aeroportul Oradea, în valoare totală de peste 400 de milioane lei, din fonduri europene. Acestea includ construcția unui nou terminal pentru pasageri, extinderea pistei de decolare/aterizare și un sistem de siguranță și securitate la cele mai noi standarde.
În plus, este în lucru, în parteneriat cu Primăria Oradea, proiectul trenurilor metropolitane, care vor asigura o legătură rapidă și facilă pentru pasageri până la Aeroport. Tram-train-ul este un mijloc de transport în comun care poate să circule atât pe liniile de tramvai, cât și pe liniile de tren.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus