Lucrările progresează la tronsonul Băile Felix – Nojorid Reviewed by CD on . Lucrările la Inelul metropolitan progresează și pe tronsonul dintre Băile Felix şi Nojorid. Acest tronson are o lungime de 9 km, din cei 17 km cât este lungimea Lucrările la Inelul metropolitan progresează și pe tronsonul dintre Băile Felix şi Nojorid. Acest tronson are o lungime de 9 km, din cei 17 km cât este lungimea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Lucrările progresează la tronsonul Băile Felix – Nojorid

Lucrările progresează la tronsonul Băile Felix – Nojorid

Lucrările progresează la tronsonul Băile Felix – Nojorid
Lucrările la Inelul metropolitan progresează și pe tronsonul dintre Băile Felix şi Nojorid. Acest tronson are o lungime de 9 km, din cei 17 km cât este lungimea inelului metropolitan.
Lucrările sunt concentrate în zona viaductului de la intrarea în Băile Felix, dinspre Beiuș. Se lucrează la elevațiile celor 7 piloni care vor susține grinzile. Se realizează armăturile, se montează cofrajele și se toarnă betonul.
Viaductul va avea 8 deschideri și o lungime de 332 de metri. Va traversa perpendicular drumul național 76 la o înălțime de 12 m, așa cum se vede din imagine. Înălțimea maxima va fi de 17 metri, în zona din mijlocul viaductului, față de fundul lacului de lângă Cordău. Cei mai înalți piloni sunt în curs de realizare, așa cum se vede din imaginile alăturate.
La sfârșitul lunii ianuarie lucrările vor ajunge la un stadiu de 25%.
Până în primăvară constructorii vor lucra la viaduct și la podețele dintre Băile Felix și Nojorid. După îmbunătățirea vremii lucrările se vor extinde pe toată lungimea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus