Lemne de foc fără documente justificative, confiscate de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Luni, 14 august a.c., la ora 20.05, pe strada Horea din municipiul Beiuș, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 24 Luni, 14 august a.c., la ora 20.05, pe strada Horea din municipiul Beiuș, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 24 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lemne de foc fără documente justificative, confiscate de polițiștii bihoreni

Lemne de foc fără documente justificative, confiscate de polițiștii bihoreni

Lemne de foc fără documente justificative, confiscate de polițiștii bihoreni

Luni, 14 august a.c., la ora 20.05, pe strada Horea din municipiul Beiuș, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 24 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,1 metri cubi de lemne de foc, speciile plop, cern și carpen, fără documente legale.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 187,81 lei a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Finiș.

Tot luni, 14 august a.c., la ora 19.30, pe drumul comunal 7, în localitatea bihoreană Șimian, polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din Șimian, în timp ce transporta cu o căruță 1,09 metri cubi de material lemnos, de esență salcâm, fără documente legale de proveniență.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, sâmbătă, 12 august a.c., la ora 18.20, pe D.N.1H, în localitatea bihoreană Peștiș, polițiști din cadrul Poliției Oraș Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din localitatea bihoreană Peștiș, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de lemne de foc, specia fag în valoare de 345, lei având expirat avizul primar de însoțire a materialului lemnos.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Totodată, vineri, 11 august a.c., la ora 08.30, pe drumul comunal 45, în localitatea bihoreană Husasău de Criș, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Ineu au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Ineu, în timp ce transporta cu un tractor cu semiremorcă 2,8 metri cubi de material lemnos, de esență gorun, fără aviz de însoțire sau documente de proveniență.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus