Incendiu produs la o pășune comunală din Forău Reviewed by CD on . În data de 19 iulie a.c., echipajele Gărzii de Pompieri Tinca au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o pășune comunală din localit În data de 19 iulie a.c., echipajele Gărzii de Pompieri Tinca au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o pășune comunală din localit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs la o pășune comunală din Forău

Incendiu produs la o pășune comunală din Forău

Incendiu produs la o pășune comunală din Forău

În data de 19 iulie a.c., echipajele Gărzii de Pompieri Tinca au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o pășune comunală din localitatea Forău.

Misiunea s-a desfăşurat pe parcursul a 8 ore și 30 de minute, acțiunea fiind îngreunată de caracteristicile terenului (deal), de vizibilitatea redusă din cauza fumului dens şi de suprafaţa mare de manifestare a a flăcărilor.

Forţele de intervenţie au acționat simultan pentru stingerea incendiului și protecția a 20 de gospodării, reușind să împiedice propagarea flăcărilor la locuințele situate în apropierea focarelor de incendiu.

Evenimentul, provocat, cel mai probabil, de utilizarea focului deschis în spații deschise fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor, s-a soldat cu arderea vegetației uscate, lăstărișului și mărăcinișului, pe o suprafață de aproximativ 80 de hectare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus