Incendiu produs azi în Oradea, soldat cu decesul unei persoane Reviewed by CD on . În dimineaţa zilei de vineri, 28 octombrie 2016, în jurul orei 06.10, un apelant al numărului unic 112, sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana În dimineaţa zilei de vineri, 28 octombrie 2016, în jurul orei 06.10, un apelant al numărului unic 112, sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs azi în Oradea, soldat cu decesul unei persoane

Incendiu produs azi în Oradea, soldat cu decesul unei persoane

Incendiu produs azi în Oradea, soldat cu decesul unei persoane

În dimineaţa zilei de vineri, 28 octombrie 2016, în jurul orei 06.10, un apelant al numărului unic 112, sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la o locuinţă situată pe strada Govorei din municipiul Oradea.

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pompierii militari au pătruns în locuinţa inundată cu fum, acţionând simultan pentru căutarea şi salvarea eventualelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului ce se manifesta în dormitorul casei, încăpere în care, forţele de intervenţie l-au găsit, căzut lângă pat, pe proprietarul locuinţei. Victima, în vârstă de 66 de ani, a fost evacuată de urgenţă de către pompieri, însă, din nefericire, viaţa acestuia un a mai putut fi salvată, medicul prezent la faţa locului declarând decesul bărbatului.
Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind să împiedice propagarea acestuia la celelalte încăperi ale casei. A ars o canapea şi s-au degradat parţial o fereastră, o uşă şi două corpuri de mobilier din încăperea afectată de flăcări.

Cercetările efectuate la faţa locului au relevat faptul că, evenimentul a fost cel mai probabil provocat de fumat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus