Incendiu în localitatea Cordău Reviewed by CD on . În cursul zilei de luni, 23 octombrie 2017, în jurul orei 16.15, echipajele Gărzii de Pompieri 1 Mai au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu izbucnit În cursul zilei de luni, 23 octombrie 2017, în jurul orei 16.15, echipajele Gărzii de Pompieri 1 Mai au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu izbucnit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu în localitatea Cordău

Incendiu în localitatea Cordău

Incendiu în localitatea Cordău

În cursul zilei de luni, 23 octombrie 2017, în jurul orei 16.15, echipajele Gărzii de Pompieri 1 Mai au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Cordău, comuna Sînmartin.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la adresa indicată de apelantul numărului unic 112, flăcările se manifestau violent la nivelul acoperișului locuinței, amenințând să se propage la întreaga casă.

Pentru localizarea și lichidarea focarelor, pompierii militari au acționat, timp de aproximativ 30 de minute, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind să împiedice extinderea flăcărilor la încăperi.

Evenimentul, a cărui cauză probabilă a constituit-o un coș de fum deteriorat, s-a soldat cu arderea acoperișului, a unui aparat electrocasnic și a unui element de mobilier, ambele depozitate în pod.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus