Incendiu la o gospodărie din Ceișoara Reviewed by CD on . În seara zilei de miercuri, 18 ianuarie a.c., în jurul orei 22.10, un apelant al numărului unic 112 semnala izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din localit În seara zilei de miercuri, 18 ianuarie a.c., în jurul orei 22.10, un apelant al numărului unic 112 semnala izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din localit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Incendiu la o gospodărie din Ceișoara

Incendiu la o gospodărie din Ceișoara

Incendiu la o gospodărie din Ceișoara

În seara zilei de miercuri, 18 ianuarie a.c., în jurul orei 22.10, un apelant al numărului unic 112 semnala izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din localitatea Ceișoara, comuna Ceica.

La fața locului s-au deplasat de urgență, pompierii Gărzii de Intervenție 1 Mai, care, în urma executării recunoașterii, au constatat că incendiul se manifesta în interiorul unei bucătării de vară, lipită de o casă aflată în construcție, cele două clădiri având acoperișul comun.

Echipajele de pompieri militari au localizat și lichidat operativ focarele, împiedicând propagarea flăcărilor la întreaga anexă și la acoperișul locuinței.

În urma evenimentului, provocat, cel mai probabil, de un conductor electric defect, au ars un televizor, un hidrofor și o ușă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus