Incendiu de proporții produs azi-noapte în localitatea Roit Reviewed by CD on . Echipajele Detașamentului de Pompieri Salonta au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu produs la baloții de paie Echipajele Detașamentului de Pompieri Salonta au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu produs la baloții de paie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu de proporții produs azi-noapte în localitatea Roit

Incendiu de proporții produs azi-noapte în localitatea Roit

Incendiu de proporții produs azi-noapte în localitatea Roit

Echipajele Detașamentului de Pompieri Salonta au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu produs la baloții de paie depozitați în curtea unei societăți comerciale situate în localitatea Roit. Operațiunea de stingere, începută ieri în jurul orei 23.55, a fost finalizată în jurul orei 03.40, pompierii militari împiedicând propagarea flăcărilor la hala de producție aflată în imediata proximitate a focarelor de incendiu și salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.

Evenimentul, provocat cel mai probabil de fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător, s-a soldat cu arderea a circa 600 de baloți de paie.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus