Două prostituate care au tâlhărit un șofer turc, reţinute de poliţiştii orădeni şi arestate de magistraţi Reviewed by CD on . Miercuri, 7 decembrie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au efectuat continuarea u Miercuri, 7 decembrie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au efectuat continuarea u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două prostituate care au tâlhărit un șofer turc, reţinute de poliţiştii orădeni şi arestate de magistraţi

Două prostituate care au tâlhărit un șofer turc, reţinute de poliţiştii orădeni şi arestate de magistraţi

Două prostituate care au tâlhărit un șofer turc, reţinute de poliţiştii orădeni şi arestate de magistraţi

Miercuri, 7 decembrie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au efectuat continuarea urmăririi penale față de o femeie de 35 de ani, din comuna Cefa şi împotriva unei femei de 33 de ani, din municipiul Oradea, bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Acestea sunt bănuite de poliţiştii orădeni că, la 14 iunie a.c., în intervalul orar 21.30 – 23.00, într-o parcare din localitatea bihoreană Borş, ar fi acostat un cetăţean turc care parcase acolo autotrenul pe care îl conducea, căruia i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale contra cost. În acest context, victima a consumat împreună cu cele două femei cafea, în care acestea, profitând de neatenţia sa, au introdus substanţe narcotice, cauzându-i o stare de inconstienţă şi somn profund, au pătruns în cabina autotrenului şi au sustras în total 1.700 euro, în diferite monede.

Cel două au fost reţinute pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar joi, 8 decembrie a.c., au fost prezentate la Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au emis pe numele acestora mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus