Doi tineri bănuiți că ar fi furat un autoturism și l-ar fi condus fără permis, reținuți de polițiștii din Aștileu Reviewed by CD on . Luni, 6 mai a.c., la ora 12.30, în urma probatoriului administrat, polițiștii Postului de Poliție Aștileu au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de R Luni, 6 mai a.c., la ora 12.30, în urma probatoriului administrat, polițiștii Postului de Poliție Aștileu au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de R Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi tineri bănuiți că ar fi furat un autoturism și l-ar fi condus fără permis, reținuți de polițiștii din Aștileu

Doi tineri bănuiți că ar fi furat un autoturism și l-ar fi condus fără permis, reținuți de polițiștii din Aștileu

Doi tineri bănuiți că ar fi furat un autoturism și l-ar fi condus fără permis, reținuți de polițiștii din Aștileu

Luni, 6 mai a.c., la ora 12.30, în urma probatoriului administrat, polițiștii Postului de Poliție Aștileu au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de doi tineri de 18 și 16 ani, ambii din localitatea bihoreană Aștileu, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Aștileu îi bănuiesc pe aceștia că, în noaptea de 28 spre 29 aprilie a.c., în jurul orei 24.00, ar fi sustras un autoturism din fața unui imobil din Aștileu.

Ambii tineri sunt bănuiți că ar fi condus respectivul autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe drumurile județene 764, 108 I și pe alte drumuri comunale, până în localitatea Cacuciu Nou, unde l-ar fi abandonat, avariat, în fața unui imobil.

Cei doi au fost identificați cu operativitate de polițiști și depistați în afara localității bihorene Aștileu, în cursul dimineții zilei comiterii faptei.

În urma continuării cercetărilor în cauză, polițiștii din Aștileu i-au reținut pe cei doi pentru 24 de ore, iar marți, 7 mai a.c., aceștia vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd pentru dispunerea măsurilor legale față de aceștia.

Polițiștii Postului de Poliție Aștileu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus