Doi minori au furat bunuri din două locuințe din Husasău de Tinca și au incendiat o a treia Reviewed by CD on . Joi, 21 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au identificat și cercetat doi minori de 15 și 14 ani, ambii din localitatea Husasău de Joi, 21 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au identificat și cercetat doi minori de 15 și 14 ani, ambii din localitatea Husasău de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi minori au furat bunuri din două locuințe din Husasău de Tinca și au incendiat o a treia

Doi minori au furat bunuri din două locuințe din Husasău de Tinca și au incendiat o a treia

Doi minori au furat bunuri din două locuințe din Husasău de Tinca și au incendiat o a treia

Joi, 21 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au identificat și cercetat doi minori de 15 și 14 ani, ambii din localitatea Husasău de Tinca, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere din culpă.

Aceștia au fost depistați cu operativitate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea, fiind bănuiți că, în noaptea de 20 spre 21 decembrie a.c., ar fi pătruns în trei imobile din Husasău de Tinca ai căror proprietari erau plecați de acasă, ar fi sustras diverse bunuri și ar fi distrus prin incendiere unul dintre imobile. Polițiștii orădeni au fost sesizați depre comiterea faptelor în dimineața de 21 decembrie, identificând cu operativitate persoanele bănuite de comiterea acestora, la aproximativ o oră de la reclamarea faptelor.

Astfel, cei doi sunt bănuiți de polițiști că, în noaptea de 20 spre 21 decembrie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din Husasău de Tinca și ar fi sustras un laptop, boxe PC, boxe audio, un telefon mobil și alte diverse bunuri găsite în imobil.

De asemenea, cei doi sunt bănuiți că ar fi pătruns prin efracție într-un alt imobil din Husasău de Tinca cu scopul de a sustrage bunuri, nu au sustras nimic, însă în urma scotocirii ar fi lăsat mucuri de țigară aprinse, distrugând astfel prin incendiere imobilul.

Cei doi minori sunt bănuiți că, în aceiași noapte, ar fi pătruns prin efracție în locuința unui alt consătean și ar fi sustras un motofierăstrău electric, o bicicletă, 7 perechi de încălțăminte și alte bunuri.

Toate bunurile sustrase din cele două imobile au fost recuperate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea.

Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus