Doi copii răniți într-un incendiu produs în localitatea Ghida Reviewed by CD on . În dimineaţa zilei de luni, 07 noiembrie 2016, în jurul orei 08.40, un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unui incendiu la o locuinţă situată în lo În dimineaţa zilei de luni, 07 noiembrie 2016, în jurul orei 08.40, un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unui incendiu la o locuinţă situată în lo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi copii răniți într-un incendiu produs în localitatea Ghida

Doi copii răniți într-un incendiu produs în localitatea Ghida

Doi copii răniți într-un incendiu produs în localitatea Ghida

În dimineaţa zilei de luni, 07 noiembrie 2016, în jurul orei 08.40, un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Ghida, comuna Balc, soldat cu rănirea a doi copii.

La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de stingere şi un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului de Pompieri Marghita, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Ajunse la adresa indicată de apelant, echipajele SMURD au procedat la acordarea îngrijirilor necesare celor doi minori răniţi, iar echipajele de stingere au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului ce se manifesta în bucătăria casei, reuşind să împiedice propagarea acestuia la celelalte încăperi.

Băiatul, în vârstă de 11 ani, care prezenta arsuri de gradul I şi II la mâna stângă şi fetiţa, în vârstă de 9 ani, care prezenta arsuri de gradul I şi II la nivelul feţei şi al gâtului, precum şi intoxicaţie cu fum, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, jocul copiilor cu focul.

Pagubele materiale înregistrate au constat în două canapele şi o biblioteca.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus